Thisted Bryghus hylder det aktive liv med lancering af en ny læskedrik med druesukker
01-05-2024 10:00


Thisted Bryghus hylder
det aktive liv med lancering af
en ny læskedrik med druesukker

Hos Thisted Bryghus har vi en lang historie inden for brygning af smagsoplevelser og er kendt for vores kvalitetsprodukter. Allerede i år har vi lanceret en spiritus– og drinksserie, som er blevet taget godt imod, og med det nye produkt, Thy Sport, udvider vi vores sortiment endnu engang. Denne gang med fokus på den alkoholfrie og aktive verden.

Vi præsenterer stolt Thy Sport, som er mere end blot en læskedrik med druesukker. Det er vores hyldest til passionen for bevægelse og engagementet i at leve et aktivt liv. Denne forfriskende sportsdrik/læskedrik, tappet på ølflaske i et charmerende retrodesign, tilbyder med smagen af druesukker ekstra energi til professionelle atleter såvel som sportsentusiaster.

Thy Sport er baseret på vores velkendte Thy ABC, der i Thy Sport-form er tilsat druesukker og tappet på en 33 cl ølflaske – en størrelse, der passer godt ind i sportens verden. Tanken bag Thy Sport er, at den skal ses som den perfekte træningsmakker, der anerkender dedikationen, tiden og det hårde arbejde, som sportsudøvere lægger i deres præstationer. Thy Sport er anderledes end de andre læskedrikke vi har i vores sortiment. Beslutningen om, at tappe den på en ølflaske, bunder i at skabe et ikon, der kan stå alene og som ikke læner sig for meget op ad Thy ABC – for ikke at udvande vores ikoniske sodavand. Den grønne farve, på både flasken og etiketten, sender et signal om friskhed og energi – og så passer en ølflaske jo i forvejen rigtig godt ind i vores produktlinje.

Med en hyldest til det aktive liv, skal Thy Sport være med til at sætte fokus på bevægelse. Produktet er skabt af vores passion for smagsoplevelser og ønsket om at skabe noget nyt inden for deres sodavands-sortiment. I samarbejde med brand- og designbureauet Vizuall, har vi udviklet en markedsføringskampagne, hvor ligatruppen fra Mors-Thy Håndbold og den upcoming danser Sebastian Sunesen spiller en stor rolle.

Vi er glade for at have Mors-Thy Håndboldholdet og Sebastian med ombord i vores kampagne. Deres engagement og dedikation til sporten afspejler nøjagtigt den ånd, vi ønsker at fremme med Thy Sport. Vores langvarige partnerskab med Mors-Thy Håndbold, hvor vi gennem flere år har været stolt sponsor, samt det nye samarbejde med den unge og talentfulde upcoming danser Sebastian, har gjort det muligt at skabe en kampagne, der virkelig taler til kerneværdierne i Thy Sport – nemlig et fokus på mere sport og mere energi.

Vi er begejstrede for at lancere Thy Sport. Det er et produkt, der kombinerer vores passion for at skabe nye smagsoplevelser med den moderne sportsverden. Vi håber, at Thy Sport bliver en fast følgesvend for alle, der elsker at være aktive.

Hos bryghuset ser vi med spænding frem til lanceringen af Thy Sport i de danske butikker. Med håb om at skabe en fast følgesvend for alle, der elsker at være aktive, repræsenterer Thy Sport ikke kun en ny æra inden for sodavands-sortimentet, men også et løfte om at styrke forbindelsen mellem forbrugere og deres passion for bevægelse.

Thy Sport kan allerede købes og findes ude i butikkerne.