Signe Svendsen på Høloftets plæne
18-08-2022 18:00

Signe Svendsen
på Høloftets plæne

Torsdag den 18. august kl. 18.00

En af Høloftets helt særlige venner kommer for første gang til Picnic På Plænen. Signe Svendsen har besøgt os trofast siden 2014, hvor hun var her første gang, og til sommer ta’r hun et par af Danmarks skønneste musikere med -Lars Skjærbæk på guitar samt legendariske Palle Hjorth på Keyboard.

MUSIKKEN
Signe Svendsen kan noget med følelser og er som få i stand til at synge sange om det der virkelig betyder noget: fællesskab, nærvær, medmenneskelighed og relationer. Signe både rører og underholder på samme tid, og sangenes fortællinger er iklædt en musikalsk enkelthed, der gør dem familiære og får dem til at kravle helt ind under huden. Det bliver for nogle et skønt genhør med Signes sange og smukke vokal, men for flere en fornyelse, da hun med sin TRIO bringer sangene et helt andet sted hen.

Selv siger Signe: Det bliver både blåt, smukt, småt og stort – plads til historier og plads til at drive væk på ord og toner. Glæder mig meget til det og tænk hvis du tog med?


MADEN
Det bliver en augustaften på Plænen, som traditionen tro altid indledes med spisning. Vi er stolte over at kunne annoncere, at maden i 2022 bliver leveret af Restaurant Hos Uffe, som alle aftener står klar i sit rullende køkken. Hver aften er der udvalgt en særlig menu.

Denne aftens Menu: Saml selv din sommersandwich (og gerne mere end én).

Du samler selv din sommer sandwich ud fra em buffet med et stort udvalg af brødtyper, diverse salater, dressinger, dip mm. Uffe griller Røget skinke, pulled oksebryst, kyllingebryst og urter.

Der kan i billetkøb vælges en vegetarmenu.


PRAKTIKKEN
I medbringer hyggetæppe, et evt. campingbord og hvad I ellers har lyst til. Vi har sat stole frem til jer, seater jer efter, hvornår billetten er købt. Vo har pyntet haven op og står klar til at betjene jer med maden og drikkevarerne fra vores bar ’Møddingsplanken’


TRANSPORTEN
Igen i år har vi lavet aftale med Venø-bussen om transport af vores gæster fra syd til og fra Høloftets Plæne. Tilvælg Bus – merpris kun kr. 125,- + gebyr

Ruten ser således ud:
Holstebro Banegård 17.00
Struer Banegård 17.20
Bremdal, Bremdal Torv 17.30
Spar, Humlum 17.40

KØB BILLET HER

Aktivitetssted:
Høloftet
Arrangement starter:
18-08-2022 18:00
Arrangement Slutter:
18-08-2022 22:30