JULEKONCERT MED MARIE CARMEN KOPPEL - Udsolgt
25-11-2023 18:00

JULEKONCERT MED
MARIE CARMEN KOPPEL

Hvor havde vi tit sagt: Skulle vi nu engang lave sådan en rigtig julekoncert, så ku’ vi da kun drømme om, at det blev med Danmarks gospel- og souldiva – Marie Carmen Koppel

Og drømmen gik i opfyldelse sidste år.

Det blev den mest fantastiske aften og en aftale mellem Marie, vores gæster og os om, at det måtte ske igen i 2023. Derfor inviterer vi gladelig til fællesspisning og julekoncert med hjertevarm julestemning lørdag d. 25. november.

Om Marie Carmen Koppel

Musikken er for Marie Carmen Koppel noget af det bedste ved julen. Derfor er hun igen i år på sin traditionsrige juleturne der bringer hende rundt i landet, hvor hun hvert år synger julen ind for et trofast publikum med amerikanske carolls og juleklassikere.

Høloftet vil denne aften blive fyldt med lun julestemning og musikalitet på internationalt niveau, når Marie Carmen Koppel fortolker alle jule klassikerne som bl.a Silent night, White Christmas og Have Yourself a Merry Little Christmas. Marie Carmen Koppel synger sig igennem smukke, intense og store ballader men er også omkring det mere jazzede, svingende og legende, Musikalsk bakkes hun, udover guitaristen, op af sin bror Benjamin Koppel.

Om aftenen på Høloftet

Vi indleder naturligvis aftenen med at spise sammen. Aftenens anretning har selvfølgeligt et vist ’julet’ udtryk.

SÅ tag vennerne med til en vidunderlig aften, hvor der nærmest er garanti for julestemning i alle hjerter.

KØB BILLET

 

Aktivitetssted:
Høloftet
Arrangement starter:
25-11-2023 18:00
Arrangement Slutter:
25-11-2023 21:30