En aften med Barrow på Høloftet
13-04-2024 18:00

En aften med Barrow på Høloftet

Lørdag den 13. april kl. 18.00 på Høloftet

Nogle af jer fik jer en særdeles positiv oplevelse for et par år siden. I havde med stor mod booket plads til en aften på Høloftet med et band, som ingen rigtig kendte. Bandet hed Barrow, og uanset alder blev aftenens gæster blæst bagover. I USA har man betegnelsen “Triple Threat” for en musiker, der har hele pakken som sanger, sangskriver og ekvilibristisk guitarist. Mikkel Bøggild er én af de få herhjemme, der har en stemme som Springsteen, skriver sange, der rører og bevæger, og oveni dét er han en sjældent dygtig guitarist, der har flankeret og produceret for de største sangere herhjemme. Og det var netop Mikkel Bøgild og bandet Barrow, der imponerede Høloftet.

Og nu kommer de heldigvis igen. Det har vi drømt om længe, og drømmen har været gensidig. Det bliver et glædeligt genhør for nogle af jer, og de af jer, der ikke var med i 2022, skal sørge for at få billet. Det vil ingen fortryde – det lover vi!.

Barrow har gennem over 10 år, 2 DMA-nominerede albums og 5 singler i P4 opbygget et helt unikt band, der brænder igennem på både udgivelser og koncerter. I 2021 udgav de deres 3. album, der bar titlen “Crowded Room”. Og hvis du én gang har lyttet til den skærring, vender du tilbage til den – igen og igen og igen.

Mikkel Bøggild: vokal, guitarer
Mads Fogt: guitarer, kor
Ole Albrechtsen: Pedal steel guitar
Henrik Poulsen: Bas
Eddi Jarl: Trommer

Vi indleder som altid aftenen med at spise sammen, Og denne aften er der delemad med følgende overskrifter:

  • Fiskeforret
  • Salat med kød
  • Tapas
  • Oste
  • Kage

En uge før koncerten sender vi besked til alle gæster om praktik, seatning og en detaljeret menu

 

Aktivitetssted:
Høloftet
Arrangement starter:
13-04-2024 18:00
Arrangement Slutter:
13-04-2024 22:30