By Night for ALLE på Thyholm
19-07-2013 09:00
Det er de ældre i kørestolene.

By Night for ALLE på Thyholm
Næsten alle på Thyholm valgte at feste med, da Hvidbjerg Handelsstandsforening havde valgt at holde Open By Night i fredags, og vejrguderne var absolut med til at gøre dagen helt perfekt.
Thyholm Løbeklub havde lavet en forespørgsel en måned tidligere, om det evt. kunne tænkes, at de ”gamle” på Plejehjemmet også havde lyst til at deltage i festlighederne. Og ja, hvem har ikke lyst til at deltage i det ”helt store kaffe/kagebord”. Så da vi mødte op med 10 friske løbere fra klubben, var der 7 kørestolsbrugere klar til en ”løbetur” om i byen, og bussen kørte yderligere 6 personer derom.
De var virkelig i hopla og ville se hele byen, inden vi gik i teltet for at få kaffe og kage ad libitum, det var noget de og ikke mindst vi kunne lide. Efter en times tid i byen gik turen mod Solvang igen, en oplevelse rigere for os ALLE.
Skønt at se og høre dem sige, hvor meget de havde nydt turen, her er lige et par citater fra dem, ”skal vi æ snå te å køe, a er raj for at a æ kommer mæj”, sagt af Dagny på 100 år, nr. 3 fra højre + en anden sagde, ”Hva, hvornår ska vi løve ijen, vi er klå og vil gjere mæj”…..
Er det ikke bare herligt at kunne gøre folk så glade ved KUN at investere et par timer en eftermiddag. Fortsat god sommer, og ja vi i løbeklubben løber hele sommer igennem, som vi plejer, man/onsdag, tjek altid www.thyholmloebeklub.dk.

Med de bedste hilsner
Steen Mogensen
Formand, Thyholm løbeklub
+ 45 2225 0053
www.thyholmloebeklub.dk