Koncertsuccesen forsætter hos Midtpunktet Thyholm
03-09-2018 14:00

Koncertsuccesen forsætter
hos Midtpunktet Thyholm

Midtpunktet Thyholm har igen haft stor succes med deres koncerttilbud og kan nok engang melde udsolgt.

Koncertåret 2018 i Midtpunktet Thyholm startede med en storstillet Dodo & the Dodo’s koncert i Midtpunktets hal. 540 gæster havde indløst billet for at fejre bandets 30 års jubilæum. En forrygende aften hvor Dodo’s virkelige leverede på scenen og bliv supporteret på bedste vis af Rabalderband – Kim Larsen og Gasolin kopi.

Udsolgte koncerter
Allerede inden Dodo’s gik på scenen tilbage i februar var det annonceret at endnu et 30 års musikjubilæum kommer forbi Thyholm. Michael Learns To Rock spiller den 27. oktober en intimkoncert i Midtpunktets multisal. Denne koncert blev udsolgt på bare et døgn, da den blev sat til salg tilbage i november 2017. Endnu en koncert kan nu meldes totalt udsolgt. Teaterkoncerten; ”En aften i selskab med John Mogensen og hans sange”, hvor Stig Rossen hylder John Mogensen, blev nemlig udsolgt på bare en weekend.

”Det er helt fantastisk at der bliver taget så godt imod vores koncerttilbud. Vi gør rigtig meget for at levere en bred buket af koncerter plukket fra de høje grene på kunstnertræet. Vi vil have navne som folk genkender og som kan være med til at sætte Thyholm på det danske kulturlandkort. Vi kan heldigvis se at de valg vi træffer, og de satsninger vi laver, falder i god jord hos mange. Det glæder os også at det ikke kun er Thyholmerne som tager godt imod de mange kulturelle tilbud. Flere og flere fra de store byer omkring Thyholm køber billet til koncerter i Midtpunktet. F.eks. er 55 % af billetterne til John Mogensen teaterkoncerten købt fra andre postnumre end 7790 Thyholm. Det er utroligt dejligt at vi kan få lov til at vise det unikke Midtpunkt på Thyholm frem for så mange publikummer, der måske ikke til hverdag har deres gang på Thyholm”. Centerleder Kristian Hedegaard.

Andre arrangementer sælger også godt
Generelt er der bare godt gang i billetsalget hos Midtpunktet. Til improcomedy aften med Specialklassen den 8. november er der pt 60 billetter tilbage og julekoncerten med Ghita Nørby, Lars Hannibal og Michala Petri den 7. december er der også godt gang i salget. Her er der kun lige omkring 100 billetter tilbage. Billetsalget til Midtpunktets store satsning i marts 2019, ”En aften med stjernerne – Coverfestival”, blev sat i gang i fredag og på trods af der er lang tid til marts var folk klar ved tasterne. 180 billetter blev der solgt henover weekenden og igen med meget salg til andre postnumre end 7790. Der er i første omgang sat 600 billetter til salg til den indendørs coverfestival med Bryan Adams Tribute, Creedence Tribute, The Boss – Tribute to Springsteen & Rabalder – Kim Larsen & Gasolin Kopiband. ”Midtpunkt glæder sig til de mange koncerter den kommende tid" - udtaler centerleder Kristian Hedegaard.