ØJEBLIKSBILLEDER

Har du et godt billede, som du synes andre skal se, så sendt det ind til Thyholm.dk på denne adresse - redaktionen@thyholm.dk
Med oplysning om fotografens navn, dato for optagelse, sted og evt. hændelse.


 

Daniel Rye Ottesen på Thyholm
Torsdag den 26. september var der samlet over 600 mennesker i Midtpunkt til et foredrag af Daniel Rye Ottesen, der fortalte om dengang han sad som gidsel i 13 måneder i Syrien hos IS og blev tortureret af værste skuffe. Der er udkommet en bog om Daniel Rye Ottesens oplevelser. Bogen er filmatiseret og bliver vist i øjeblikket i biografen i Struer.

Foreningen Mandag
Mandag den 9. september blev mandags- og torsdags-sammenkomsterne for seniore i Midtpunktet genoptaget efter sommerferie.

Syngsammenmorgen på Thyholm Skole

Torsdag den 23. maj  var der syngsammenmorgen på Thyholm skole med deltagelse af forældre og bedsteforældre. foto: Ellen Aarlit Gade


 


 

Pæreblomster – 08.05.2018 – Foto: Helga Hugdal Ødum, Søndbjerg
Æbleblomster – 13.05.2018 – Foto: Helga Hugdal Ødum, Søndbjerg
Bogfinke – 22.04.2018 – Foto: Helga Hugdal Ødum, Søndbjerg
"Himmel-legeme" i nærheden af Toftum Bjerge – 22.04.2018 – Foto: Helga Hugdal Ødum, Søndbjerg

 


 

Mandagsklubbens generalforsamling hvor de havde allieret sig med den tidligere chef for jægerkorpset Jens Mandøe, der fortalte om sit liv både civil og i forsvaret. 


 

Tre billeder for at fortælle om at det er fint at fodre fuglene i vinterperioden. Tog disse billeder her i haven, hvor de små dunede fætre mæsker sig i godterne. Fodrer man dem om vinteren, så har man også glæden af dem om sommeren. Vil man så ulejlige sig selv med at lave/ hænge nogle mejsekasser op, så får man endnu større glæde af de små venner til sommer.


 

Jegindø Vinterbadelaug startede sæsonen lørdag den 16. september kl. 9.00. Foto: Tina