Nye trøjer i Thyholm Løbe- og Cykelklub
24-01-2016 13:00

Nye trøjer i
Thyholm Løbe- og Cykelklub

Thyholm Løbe & Cykelklub fået nye trøjer til vores frontløbere (trænere i klubben) så de kan holde varmen i vinterkulden efter vores træning.

Frontløberne er frivillige der kommer og træner klubbens medlemmer 2-3 gange i ugen hele året rundt.

Vi takker vores sponsorer Nordea Struer og Sportigan Hurup for at de frivillig der gør en STOR forskel vi kan holde varmen.

Vi starter nye løbehold op den 7 marts hvor man kan komme som ny og lære at løbe i 30 min på ca. 10 uger.

Vi starter nye cykelhold op den 2 april med 3 hold der cykler fra 20 km med normal cykeltempo. Til de lidt hurtigere hvor man skal kunne køre 26-30 km i gennemsnit pr time.

Vi er blevet spurgt om vi starter et hold op til normale by cykler, det vil vi godt men vi mangler en person der vil står for dette (kaffeholdet)…. Kunne det være dig kontakt venligst Thyholm Løbe & Cykler

Frontløberen og cykelkaptajnerne har lige været samlet for at planlægge de næste 12 måneders aktiviteter med hele 70 arrangementer eller tilbud for klubben 193 medlemmer.

Så vi ser ind i et meget travlt år i klubben hvor de største arrangementer er Thyholm Race og Thyholmer Løbet den 14/15 juni. Derud over er vi med arrangør på det store event Run to the Beat.

Løbere og cykelrytter har allerede planlagt at deltage ca. 20 arrangementer hvor der gås  - løbes –cykles og ikke mindst hygges

Mvh Thyholm løbe & cykelklub