Cirkusrevyen 2020 runder 50.000 billetter
25-11-2019 15:00

Cirkusrevyen 2020
runder 50.000 billetter

Med over et halvt år til premieren er der allerede solgt over 50.000 billetter til næste års Cirkusrevy, der forlænger sæsonen med en uge. I 2020 takker Ulf Pilgaard af efter 40 sæsoner, og det markeres med en helt særlig hyldestforestilling søndag den 21. juni.

Når Ulf Pilgaard går på scenen i Cirkusrevyen 2020, er det hans sidste sæson i teltet på Dyrehavsbakken. Interessen for at opleve Ulf Pilgaards farvel til Danmarks største revy er overvældende. Billetsalget til næste års revy er i fuld gang, og billet nummer 50.000 er netop blevet solgt. På grund af den store interesse, forlænger Cirkusrevyen nu sæsonen med foreløbigt én uge til lørdag den 22. august 2020.

”Vi er utrolig glade for, at så mange gerne vil se Ulf en sidste gang på scenen i Cirkusrevyen. 2020 bliver et helt specielt år, og jeg glæder mig til at se den revy, holdet får strikket sammen til næste år,” siger Cirkusrevyens direktør Torben ”Træsko” Pedersen.

Holdet på scenen i Cirkusrevyen 2020 består af Lisbet Dahl, der igen instruerer revyen, samt skuespillerne Ulf Pilgaard, Niels Ellegaard, Mille Lehfeldt og Carsten Svendsen.

Ulf Pilgaard hyldes med særforestilling

Søndag den 21. juni fejrer Cirkusrevyen Ulf Pilgaards jubilæum og afslutningssæson med en hyldestforestilling, hvor der i forbindelse med forestillingen vil være taler og underholdning til ære for Ulf Pilgaard. Det bliver en helt speciel dag, fortæller revydirektøren.

”Vi sætter alle sejl til for at fejre Ulf og hylde den fantastiske tid, han har været her i Cirkusrevyen. Han har på mange måder været Cirkusrevyens fyrtårn gennem 40 sæsoner, så det er selvfølgelig vemodigt at sige farvel, men vi gør det med en festlig hyldest. Det bliver en formidabel fest,” siger Torben Træsko.

Cirkusrevyens trofaste gæster vil blandt andet huske Ulf Pilgaard for en række ikoniske parodier på eksempelvis Dronning Margrethe, Gitte Stallone, Hanne Bech Hansen, Poul Nyrup og senest Jørgen Leth.

Hyldestforestillingen begynder klokken 16.00, og i forlængelse af årets revy vil der være hyldesttaler til ære for Ulf Pilgaard. Billetsalget til hyldestforestillingen begynder torsdag den 31. oktober kl. 12.00. Der vil være et begrænset antal billetter til salg til denne forestilling.

 

Cirkusrevyens spilleperiode 2020

Forpremierer: 9. maj – 13. maj

Premiere: Torsdag den 14. maj kl. 20.00

Hyldestforestilling for Ulf Pilgaard: Søndag den 21. juni kl. 16.00

Foreløbig sidste spilledag: Lørdag den 22. august kl. 21.00
- evt. forlængelse af spilleperioden annonceres på cirkusrevyen.dk