Mellem Himmel og Hav 27.-28. juli
25-06-2022 08:00

Mellem Himmel og Hav 27.-28. juli

Guido ligger til kaj onsdag d. 27. juli, hvor der om aftenen er arrangeret en særlig mad, vin og opera-event med titlen Opera i Vandkanten på Tambohus Kro. Kroen har lavet en 5-retters menu, Hargaard Vinimport har koblet vinene til menuen og mellem serveringerne vil Guido og hans sangere underholde gæsterne. Til denne aften skal der købes billet via Tambohus.dk.

Samarbejdspartnere

Torsdag d. 28. juli kan man til gengæld få lov at opleve opera uden at skulle indløse billet. Det er lykkes grundet et samarbejde mellem Høloftet, Tambohus Kro & Badehotel, Tambohus Bylaug, Tambohus Naturhavn, Lydens By Værkstedet og Struer Kommune.

For både børn og Voksne

Operafestivalen torsdag d. 28. juli åbnes med en børneworkshop og -forestilling. Guido inviterer alle børn med på scenen, og han og hele truppen vil give alle de børn, der måtte have lyst, en kæmpe oplevelse og indsigt i operagenren. Guido har planlagt at forberede børnene så meget, at de efterfølgende vil blive inviteret med på scenen for at optræde for alle dem, der er mødt op til aftenforestillingen.

Program 28. julli

17.00 Børneforestilling og -workshop

17.00 – 21.00 Madboderne er åbne. Der kan købes:

  • Tambohus Bylaug og Tambohus Naturhavn står klar med muslinger og griller pølser til børnene
  • Tambohus Kro & Badehotel disker op med fisk og skaldyr
  • Klosterhedens Vildt griller en hel gris
  • Tambohus Kro & Badehotels isvogn sælger de lækreste is
  • Høloftet og Hargaard Vinimport sælger øl, vand og vin

19.30 Mellem Himmel og Hav forestilling

Hvem er musikerne

I truppen Mellem Himmel og Hav optræder bl.a. følgende musikere:

Guido Paevatalu har 30 års ansættelse på Det Kgl. Teater som solist bag sig. Han har sunget over 50 operaer og operetter som solist i operahuse og på festivaler herhjemme, i Skandinavien, Europa og USA, hvor han blandt andet har sunget i Tannhäuser i Houston, Texas og i Tulsa, Oklahoma.

I 2008 etablerede han ensemblet guidOpera, der turnerer med kammeropera i Danmark og Skandinavien. Her er han operachef og kunstnerisk leder, instruktør, producent og scenograf. I 2018 stiftede han foreningen Opera mellem Himmel og Hav.

Niels Jørgen Riis har været solist på Det Kgl. Teater i snart 25 år. Han har sunget over 40 roller, hvoraf de ca. 30 har været i italienske operaer. Han er ridder af Dannebrog og fast tenor i guidOpera. Det var også på teatret, at den ældre barytonkollega Guido opdagede denne specielle bornholmer.
                            

Signe Asmussen er én af sin generations mest alsidige og karismatiske sangerinder; en musikalsk kamæleon, som uden problemer boltrer sig i snart sagt alle genrer. Dertil er hun udstyret med sund nysgerrighed og et skarpt gehør. Carmen, Tosca, Musetta i La Bohème, Rosalinde i Flagermusen og Cio Cio San i Madama Butterfly er blot nogle af de mange roller hun har på repertoiret.

Pianisten Leif Greibe er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København. Allerede inden sin diplomeksamen i 1992 blev han ansat på Det Kgl. Teater som operarepetitør, hvor han siden har arbejdet med mere end hundrede operaopsætninger. Han er kapelmester i guidOpera, medstifter af Helsingør Kammeropera og i sin egenskab af kammermusiker og akkompagnatør har han givet talrige koncerter i Europa, Asien og Nordamerika.